RUDÉ-DIAMANTY

Rozpoviem vám príbeh ktorý sa týka o niečom čo trápi každého z nás , o niečom v čom sme bezradní a  zraniteľní . Dnešnú tému podáme trošku inak ako ostatné posty čo pridávam na svoj blog . Dnešná téma je o Rozchodoch . Každý z vás počul od svojich rodičov že je ste ešte mladý na vzťah . No budem vám oponovať rodičia . Ste vo veku kedy je práve sa naučiť ako všetko nato . Aby ste v dospelosti boli pripravený na ďalšie situácie čo vás čakajú . 

1. Block  
Stojíte oproti sebe nie fyzicky ale duševne . Pokiaľ viem o dnešnej dobe veľa ľudí sa rozchádza cez sociálne siete . Keď si dané slová prečítate , začína to . Tlak v hrudi , žeravé uhlie pomaličky prepaľuje kyslík. Dym ktorý sa vo vás vytvára , zastavujú pľúca. Silné nádychy kde je počuť  v pozadí harmonický plač . Duša krváca cez očné reflektory . Začínajú spektrá farieb . Spomienky prvé spoznanie , správy , stretnutia , bozky , objatia , fyzický kontakt . Nasledujú výčitky . Ským je ? Kde je ? Myslí na mňa ? Je už v objatí niekym iným ? Otázky ktorý si kladie každý znás ktorý skutočne miloval . 

2.Depresie
Stav beznádeje , hľadanie o kontakt rôznymi formami , sledovanie cez priateľov . Pocit menej cennosti , seba poškodzovania psychiky , ospalosť , bolesti brucha , nevoľnosť ba niekedy prudke závraty seba kontroly sam nad sebou . Myseľ hľadá nádej v každej situácii snaží sa všetko vrátiť späť (neskoro) . Obmedzenie kontaktu s priateľmi strácanie seba samého v hĺbke každého  z nás. 
Ak chceš spoznať temnotu daných ľudí , najprv spoznaj tu svoju aby si sa  k ním priblížil.

3. Prelomenie nestability
Vychádzate von , pre vaše oči je všetko šedé všetko stratené . Vtom ich stretávate na ulici . Podľamovanie kolien , srdečné údere nepravidelnosti , zrýchlené dýchanie . Chcete utiecť z daného miesta kde ste ich videli . Celý sa trasiete , plačete je vám tak že by ste si najradšej hodili lano okolo krku . 

4. Nenávisť
Najdôležitejšie štádium znovuskriesenia . Ste tam ! V hĺbke seba . Začnete sami seba nenávidieť , všetko naokolo . Ste agresívny a chcete všetko rozbiť . Štádium liečenia . Uvedomenia že všetko bolo zbytočné . Rastiete a zameriate sa na kariéru , osobnosti.

5. Chlad
Zostali ste chladný .

Toto sú štádia ktorými si prejde po rozchode . Čo ďalej ? Ostáva to na vás . Bol som názoru aby sme nepadali do riek kde sme plávali predtým . Lenže sám som si potvrdil že to nieje také jednoduché a padal som niekoľko krát .Rešpektujme sami seba aký sme . Prijmime sami seba , naše chyby , temné stránky , zraniteľnosť , pokoru . Ak to dokážeme , môžeme prijať aj tých ktorých milujeme . Nie je to o feedbacku , láska je jednosmerná . 

Sebeckosť - potrebujete vedieť kde daná osoba je ? Potrebujete ju kontrolovať ? Potrebujete mať moc a posledné slovo ? Ste idioti . Tak isto ako som bol ja . Môj názor je , keď určitý ľudia čo sa milujú a "dávajú" do vzťahu . Mali by sa tak isto cítiť ako keď sú slobodný . Žiadne obmedzovanie , kontroly , toto nemôžem hento nemôžem .Sme slobodné duše so slobodnou mysľou , rozhodnutiami . Môžeme všetko . Dám určitý príklad zo života ktorý bol skoro v každom vzťahu čo som riešil :
Ide slečna/chalan na zábavu s kamarátmi bez svojich partnerov trochu sa odreagovať . A tu začína problem . Čo keď ma podvedie ?! Ja to nedopustím nikam nejde ! Bude so mnou šťastná/šťastný! Bude mi ublížené ! 
Vážne ? Je zbytočne sa strachovať a domýšľať si pretože jediný kto ti vtedy ubližuje si TY sám ! Keď ťa proste miluje tak to nespraví ! A keď áno ... sorry nebol to ten pravý/pravá . Neobmedzujte sa svojou mysľou nie čim čo vlastné sa ani nestalo . Ste obidvaja taký aký ste . Buď pôjdete jedným smerom alebo nie . Máte svoje životy ktoré treba rešpektovať , každý miluje niečo iné . Neste sa slobodou lásky . Tu ego končí , nemá tu čo robiť . Keď sa hádate je to preto že si jeden na druhom záleží alebo vám záleží na vašom egu . Rozdiely uvidíte sami . Teraz sa vás spýtam . Ste šťastní ?






Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Na pokraji

Kapitola 2.

Zvuková stopa